TILAA ILMAINEN KATON TAI JULKISIVUN KUNTOARVIO

KATON JA JULKISIVUN ILMAINEN KUNTOARVIO TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Oletko epävarma kattosi tai julkisivusi nykykunnosta? Mikä olisi oikea tapa kunnostaa se? Turun Pintaremontti tarjoaa ilmaisen katon ja julkisivun kuntoarvion kaikkiin kohteisiin. Katon ja julkisivujen kuntotarkastus / kuntoarvio alueella Lieto, Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi! 

Nähdessämme kohteen nykykunnon ja todetessamme sen olevan rakenteeltaan kunnossa, voimme jättää teille tarjouksen pesusta, maalauksesta tai esimerkiksi kattopinnoituksesta, sekä suosituksen niiden ajankohtaisuudesta. Mikäli rakenteissa on vaurioita ja katto tai julkisivu on pesusteellisemman remontin tarpeessa, voimme antaa korjausehdotukset ja luotettavien urakoitsijoiden yhteystiedot jatkoa varten.

Tarjoamme katon ja julkisivun kuntotarkatukset ja katon kuntoarviot alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kuntoarvio.

PYYDÄ TARJOUS 

KATON JA JULKISIVUN KUNTOARVIOt TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Ilmainen julkisivun ja katon kuntotarkastus / kuntoarvio mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Paimio, Parainen, Loimaa, Laitila, Pöytyä, Rusko, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.