LAADUKAS KATTOPINNOITUS

tiili- ja huopaKATOn PINNOITUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Katon pinnoittaminen on yksi parhaista ja kustannustehokkaimmista tavoista pidentää katon käyttöikää.

Suomen vaihtelevien sääolojen vuoksi katto on suuren rasituksen alla ympäri vuoden. Syksyn sateet, halla ja talven pakkaset sekä painavat lumimassat koettelevat kattoa. Lisäksi kesän paahtava aurinko tuo oman rasituksensa myös lämpimänä kautena. 

Suojaamaton katemateriaali kerää kosteutta ja epäpuhtauksia, ja siinä alkaa pikkuhiljaa kasvaa sammal. 
Katon pinnoittaminen vähentää huomattavasti sammaleen kasvumahdollisuuksia tiilen pinnalla.

Uusissa katemateriaaleissa on usein valmiina tehdaspinnoite, joka suojaa katetta lialta ja kosteudelta. Ajan saatossa tehdaspinnoite kuitenkin kuluu pois, ja pinnoittamisen tarve korostuu. 

Laiminlyötynä katto voi tulla tiensä päähän puolet nopeammin kuin hyvin huollettu ja pinnoitettu katto. Säännöllinen huoltaminen ja ammattilaisen toteuttama kattopinnitus pidentää katon käyttöikää jopa kymmeniä vuosia ja säästää täten talonomistajalle selvää rahaa.

Turun Pintaremontin kattopinnoitukset toteutetaan aina hyvää laatua ja yhdessä sovittua työnkulkua ja budjettia kunnioittaen. Tarjoamme kattopinnoitusta (tiilikaton- ja huopakaton pinnoitus) alueella Lieto, Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

PYYDÄ TARJOUS 

KATTOPINNOITUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Ammattitaitoinen kattopinnoitus (huopakaton- ja tiilikaton pinnoitus) mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Paimio, Parainen, Loimaa, Laitila, Pöytyä, Rusko, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.