LAADUKAS KATTOMAALAUS VARSINAIS-SUOMI

KATTOMAALAUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Kattomaalaus on edullinen ja nopea kattohuolotoimenpide, jolla voidaan välttyä katon täyskattoremontilta. Mikäli katon rakenteet ovat kunnossa, peltikaton maalaus voi pidentää katon käyttöikää useita vuosia. Lisäksi katon ilme kohenee toimenpiteen ansiosta. 

Kattomaalaus (peltikaton maalaus) edullisesti alueella Lieto, Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Käytämme kattomaalauksissa Suomen ilmastoon erityisesti kehitettyjä maaleja. Toteutamme perusteelliset kattopintojen puhdistukset ja poistamme mahdolliset ruosteet sekä hilseilevät maalit ennen kattomaalauksen aloittamista. Varsinaisten maalaustöiden jälkeen katsomme vielä, että kaikki on kunnossa ja varmistamme, että työn jälki on varmasti ensiluokkainen.

Turun Pintaremontti on kattomaalauksiin ja kattopinnoituksiin erikoistunut urakoitsija. Toteutamme kattomaalaukset aina hyvää laatua ja yhdessä sovittua työnkulkua ja budjettia kunnioittaen – ei piilokuluja, ei ikäviä yllätyksiä. 

PYYDÄ TARJOUS 

KATTOMAALAUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Luotettava kattomaalaus (peltikaton maalaus) mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Paimio, Parainen, Loimaa, Laitila, Pöytyä, Rusko, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.